De ce este important să îți organizezi timpul?

Pentru că vei dobândi...

 • Eficiență

  Dacă agenda ta este plină, nu înseamnă că task-urile tale sunt și cele care îți aduc rezultate. Ți s-a întâmplat vreodată să ai o zi plină, dar cu toate acestea, la sfârșitul zilei, să observi că nu ai făcut nimic concret?

 • Claritate

  Lipsa prioritozării cauzeză haos mental și anxietate anticipativă. Pentru antreprenorul modern, cel rezistent la stres, poate că latura emoțională trece neobservată. Însă, după perioade lungi, aceasta duce la insomnii, probleme cardiace, lipsa motivației și chiar depresie subclinică.

 • Bani

  Time is money - nu este niciun secret că modul în care îți gestionezi timpul reflectă și cum îți gestionezi finanțele. Time Management-ul poate crește cifra de afaceri prin creșterea productivității tale și a angajaților tăi.

”În 2021, focus-ul este mai important decât inteligența”

Robin Sharma

Trăim într-o lume foarte orientată pe rezultate. Chiar dacă ești talentat, nu ai cum să ai succes fără obiceiuri sănătoase. Credem că trebuie să devenim mai bogați, să muncim mai mult, să luăm o notă mai mare la examen, dar de fapt, ceea ce este necesar de schimbat este ce facem până acolo, obiceiurile dinaintea acelor rezultate. Aceste obiceiuri sunt părțile din viața ta pe care le poți influența, devenind arhitectul lor, nu victima lor. Suntem influențați de foarte multe lucruri din jurul nostru care ne modelează modul in care gândim si in care acționam. Până și ce ai pe birou, cât de încărcată este masa de lucru, îți influențează comportamentul. Întrebarea importanta este – care sunt aceste obiceiuri care mă trag în spate? După cum subliniază si Charles Duhigg, nu poti elimina obiceiuri, însă le putem înlocui pe cele rele cu unele benefice. Un singur obicei schimbat are puterea sa iți schimbe viața; el poate porni o reacție în lanț din care să rezulte multe efecte secundare benefice. Fiecare acțiune pe care o iei pentru tine este ca un fel de vot prin care te votezi pe tine, cel nou, votezi ce fel de persoană vrei să devii. Fiecare mică acțiune contează. Când ai schimbat acea poveste interioară, când poți spune cu toată sinceritatea ”Acesta sunt eu acum, acesta este noul EU”, atunci simți că poți realiza orice iți dorești in viață. Iar toate acestea se conturează prin time management

Care crezi că ar fi motivele pentru care nu reușești ce îți propui?

Te-ai gândit că are legătură cu modul în care te organizezi? Sau cu credințele tale despre timp?

Ne punem piedici singuri din obișnuință. Acest lucru înseamnă că ne-am obișnuit atât de mult cu a tergiversa lucrurile importante și am devenit atât de confortabili cu a ne aglomera până la refuz... încât ni se pare ceva normal acum. Dar nu este! Normal este când îți pui capul pe pernă să simți împlinire deoarece ai rezolvat (măcar cea mai mare parte din) ce aveai pe listă. O problemă și mai mare este dacă nu ai o listă și te aștepți să pice din cer succesul, clienții, casa, partenerul și celelalte. Nu așa funcționează lucrurile. Bineînțeles că ai nevoie de o atitudine sănătoasă, care să atragă ce îți dorești, dar mai important decât atât, de acțiuni concrete în acest sens!

Acest curs este pentru tine dacă...

 • Te simți copleșit, presat de timp și nu știi cum vei stoarce încă un minut din ziua ta

  Îți voi arăta cum să faci mai multe lucruri, cu mai puțin stres și mai multă eficiență.

 • Dorești să realizezi mai multe cu mai puțin efort

  Dacă vrei mai mult de la tine și simți că poți mai mult, atunci acest curs este pentru tine. Vei învăța ce blocaje și scurtături cognitive ai cu privire la timp și organizare

 • Vrei să aplici imediat câteva tehnici ușoare de gestionare a timpului

  Acest curs este pentru persoanele care nu au timp de pierdut și își doresc să deprindă abilități noi, rapid și succint, fără extra fluff.

Structura și prețul cursului

Cursul durează 8 ore, care pot fi împărțite în funcție de programul tău și a echipei tale. Este un curs predominant practic și interactiv, în urma căruia se primește diplomă de absolvire. Prețul standard este 1900 RON, însă poate varia în funcție de specificul companiei tale.

Ce vei învăța la curs?

(Cursul poate fi personalizat în funcție de industrie și obiectivele strategice)

 • Anatomia minții dezorganizate

 • Distorsiunile cognitive în time management

 • Tipuri de procrastinatori

 • Cum formăm obiceiuri sănătoase?

 • Cum scăpăm de dependența de telefon?

 • Cele mai eficiente tehnici de time management (pomodoro, time-blocking, mâncatul broaștei, prioritizarea, pauzele, etc.)

 • Rutina zilnică (despre insomnii, condiționare și neuroplasticitate)

 • Recompensarea creierului

Cine este Ema Căpitănescu?

Ema Căpitănescu

Trainer și speaker

Ema Căpitănescu este un brand puternic în zona dezvoltării personale, cu certificări internaționale în Inteligență Emoțională, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Time Line Therapy, Business & Life Coaching și Hipnoterapie. Masterul în comunicare l-a urmat la Cambridge Online Business School, iar în cei 4 ani petrecuți la Serviciul de Ambulanță și-a descoperit dragostea pentru a ajută necondiționat oamenii. După cei 6 ani în corporație, a scalat către antreprenoriat, din care a făcut o pasiune. Pe parcursul cursului online, poți lua legătura oricând cu Ema dacă ai întrebări sau vrei să știi mai multe despre inteligența emoțională.

Ce spun cursanții mei despre cursurile mele?

“Am învățat să mă înțeleg în primul rând pe mine și apoi pe cei din jur, să observ mai mult și să acord feedback atunci când mă deranjează ceva (să nu spun ce mă deranjează într-un mod urât). Am învățat că lucrurile mărețe se fac cu pași mici. Mulțumesc din suflet, Ema!❤💐”

Claudia Mitroi

“Am învățat cum să gestionăm relația cu clienții, cu prietenii, cu familia. Îți mulțumim, Ema, pentru aportul adus întregii echipe și că ne-ai ajutat să ne înțelegem reacțiile, mintea și să ne ghidăm către decizii optime care să ne pună în valoare adevăratul potențial. Recomand cu drag!”

Alina Potorac

“Ema este o creatoare minunată, o energie care vibrează în iubire, susținere, armonie, autenticitate și umor. Oamenii pe care îi atrage în spațiul ei sunt oameni deschiși, care se susțin reciproc, care se acceptă și cresc împreună. Multumesc, draga mea, pentru un nou început! Esti minunata!”

Andreea Iacob

“O prezență frumoasă, deschisă, cu multe de spus! O persoană activă care transmite emoții puternice!”

Daniela Burlacu

“Am plâns, am râs, am trecut prin toate stările, datorită ție! Ești minunată tu ca om și în tot ce faci! Te recomand cu toată încrederea!🤗❤”

Denisa Vlad

“Ema este cea mai tare! După cursul pe care l-am avut cu ea o să fiu alt om pe plan personal cât și profesional! Recomand cu drag!”

Daniela Dragne

“Are o prezență plăcută, emană mult profesionalism și confort emoțional. Cursurile sunt foarte bine structurate și ușor de înțeles.”

Valentina Cretu

“Ema este o persoană foarte dedicată și implicată în activitatea sa! Sunt foarte mândă că o cunosc! ”

Alina Vreju

Alătură-te chiar acum oamenilor organizați!

Nu mai amâna, timpul potrivit nu este niciodată!