La ce-ți trebuie să știi să îți organizezi timpul?

Și mai ales să aplici!

 • Capeți libertate, culmea, prin disciplină

  Când ai mintea împărțită-n paișpe, e imposibil să fii focusat, și deci productiv. Ți s-a întâmplat să faci o mie de chestii și la final de zi să observi că, de fapt, nu ai făcut nimic? Ei bine, acest lucru se datorează dezorganizării și anxietății.

 • Scapi de agitația faptului că ai multe de făcut și timpul nu-ți ajunge

  Abilitățile eficiente de gestionare a timpului sunt calea către o minte liniștită și fără haos. Când știi să fii organizat, știi să jonglezi PRODUCTIV cu mai multe proiecte deodată și înveți și cum să nu iei mai multe decât poți duce.

 • Înveți să prioritizezi și să rezolvi

  Că e vorba de sute de mail-uri sau task-uri micuțe, adesea ne blocăm pentru că nu știm de unde să începem și astfel alegem să lăsăm totul pe ultima sută de metri. Acest curs rezolvă toate aceste probleme.

De câte ori n-ai lăsat o urgență deoparte și ai ales Netflix sau o țigară?

Lasă-mă să ghiesc, te-ai simțit vinovat după.

Dacă arăți grozav (ca mine) când simți că o iei razna, atunci nu-ți trebuie cursul acesta. Orișicum, dacă îți dorești claritate, abilități de prioritzare și o înțelegere a psihologiei procrastinării, eu zic să continui să citești...

Care crezi că ar fi motivele pentru care nu reușești ce îți propui?

Te-ai gândit că are legătură cu modul în care te organizezi? Sau cu credințele tale despre timp?

Ne punem piedici singuri din obișnuință. Acest lucru înseamnă că ne-am obișnuit atât de mult cu a tergiversa lucrurile importante și am devenit atât de confortabili cu a ne aglomera până la refuz... încât ni se pare ceva normal acum. Dar nu este! Normal este când îți pui capul pe pernă să simți împlinire că ai rezolvat (măcar cea mai mare parte din) ce aveai pe listă. O problemă și mai mare este dacă nu ai o listă și te aștepți să pice din cer succesul, clienții, casa, partenerul și celelalte. Nu așa funcționează Universul. Legile spun că ai nevoie de o atitudine sănătoasă, care să atragă ce îți dorești, dar și de acțiuni concrete în acest sens!

Acest curs este pentru tine dacă...

 • Te simți copleșit, presat de timp și nu știi cum vei stoarce încă un minut din ziua ta

  Îți voi arăta cum să faci mai multe lucruri, cu mai puțin stres și mai multă eficiență.

 • Dorești să realizezi mai multe cu mai puțin efort

  Dacă vrei mai mult de la tine și simți că poți mai mult, atunci acest curs este pentru tine. Vei învăța ce blocaje și scurtături cognitive ai cu privire la timp și organizare

 • Vrei să aplici imediat câteva tehnici ușoare de gestionare a timpului

  Acest curs este pentru persoanele care nu au timp de pierdut și își doresc să deprindă abilități noi, rapid și succint, fără extra fluff.

Structura cursului

 • 1

  Despre

  • Bună! Avem un curs... ce facem cu el?

 • 2

  Să trecem la treabă!

Cine este Ema Căpitănescu?

Ema Căpitănescu

Trainer și speaker

Ema Căpitănescu este un brand puternic în zona dezvoltării personale, cu certificări internaționale în Inteligență Emoțională, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Time Line Therapy, Business & Life Coaching și Hipnoterapie. Masterul în comunicare l-a urmat la Cambridge Online Business School, iar în cei 4 ani petrecuți la Serviciul de Ambulanță și-a descoperit dragostea pentru a ajută necondiționat oamenii. După cei 6 ani în corporație, a scalat către antreprenoriat, din care a făcut o pasiune. Pe parcursul cursului online, poți lua legătura oricând cu Ema dacă ai întrebări sau vrei să știi mai multe despre inteligența emoțională.

Ce spun cursanții mei despre cursurile mele?

“Am învățat să mă înțeleg în primul rând pe mine și apoi pe cei din jur, să observ mai mult și să acord feedback atunci când mă deranjează ceva (să nu spun ce mă deranjează într-un mod urât). Am învățat că lucrurile mărețe se fac cu pași mici. Mulțumesc din suflet, Ema!❤💐”

Claudia Mitroi

“Am învățat cum să gestionăm relația cu clienții, cu prietenii, cu familia. Îți mulțumim, Ema, pentru aportul adus întregii echipe și că ne-ai ajutat să ne înțelegem reacțiile, mintea și să ne ghidăm către decizii optime care să ne pună în valoare adevăratul potențial. Recomand cu drag!”

Alina Potorac

“Ema este o creatoare minunată, o energie care vibrează în iubire, susținere, armonie, autenticitate și umor. Oamenii pe care îi atrage în spațiul ei sunt oameni deschiși, care se susțin reciproc, care se acceptă și cresc împreună. Multumesc, draga mea, pentru un nou început! Esti minunata!”

Andreea Iacob

“O prezență frumoasă, deschisă, cu multe de spus! O persoană activă care transmite emoții puternice!”

Daniela Burlacu

“Am plâns, am râs, am trecut prin toate stările, datorită ție! Ești minunată tu ca om și în tot ce faci! Te recomand cu toată încrederea!🤗❤”

Denisa Vlad

“Ema este cea mai tare! După cursul pe care l-am avut cu ea o să fiu alt om pe plan personal cât și profesional! Recomand cu drag!”

Daniela Dragne

“Are o prezență plăcută, emană mult profesionalism și confort emoțional. Cursurile sunt foarte bine structurate și ușor de înțeles.”

Valentina Cretu

“Ema este o persoană foarte dedicată și implicată în activitatea sa! Sunt foarte mândă că o cunosc! ”

Alina Vreju

Poți pune un preț pe libertate?

Noi spunem că nu, însă poți pune un preț pe instrumentele care îți aduc liniște și ordine în gânduri, pentru că, așa cum știm, time management este despre perspectiva ta asupra timpului tău.

Alătură-te chiar acum oamenilor organizați!

Nu mai amâna, timpul potrivit nu este niciodată!