De ce ai nevoie de o misiune?

Misiunea este acea flacără din pieptul tău, pasiunea și dorința cea mai arzătoare pentru tine

 • Misiunea iți oferă claritate și sens

  Poți ajunge oricune atât timp cât știi încotro mergi. Dacă te-ai confruntat cu conflicte interioare cu privire la viața ta, dacă ar trebui să te reprofilezi în carieră, să ieși dintr-o relație sau pur și simplu simți că ceva lipsește, acest curs este pentru tine!

 • Misiunea îți oferă motivația după care râvnești

  Ce ai face, oricând, la orice oră, chiar și fără bani, cu toată dragostea? Dacă răspunsul nu este ceea ce faci în mod curent, atunci avem o problemă. Dacă valorile nu sunt aliniate cu misiunea noastră, avem conflicte interioare care ne duc către autosabotare și neîmplinire.

 • Misiunea te poate debloca emoțional

  Dacă te-ai poticnit în frustrare, anxietate, lipsă de inspirație, procrastinare ori te simți pur și simplu blocat, răspunsul constă în misiunea vieții tale. Ești acum pe drumul pe care și-l cere sufletul tău? Sau ești într-o zonă de "merge ș-așa?"

Concret, cu ce mă ajută acest curs?

.

 • Te voi învăța să înțelegi cum gândurile tale îți afectează viața

 • Vei învăța, specific, cum să îți creezi sistemul tău unic de valori

 • Vei învăța cum să-ți prioritizezi sarcinile

 • Vei afla de ce procrastinezi și te voi motiva să treci la treabă

 • Vei descoperi care este MISIUNEA VIEȚII TALE și dacă ești pe cale să o îndeplinești sau nu

 • Vei avea mai mult curaj și liniște pentru că vei învăța cum să-ți gestionezi emoțiile și gândurile

De ce este important să știi care sunt valorile și misiunea ta?

Și să fii conștient de ele în fiecare clipă?

 • Doar când inima se armonizează cu creierul, poți avea succes sau împlinire. Nu-mi pasă cât de clișeic sună, dacă faci lucrurile împotriva sufletului tău, o sa suferi și o să eșuezi. Atât este de simplu!

 • Pentru că ai nevoie să fii conștient dacă trăiești ca să-i mulțumești pe alții sau ca să afișezi o imagine în societate, fie real, fie virtual

 • Pentru a fi autentic și sincer cu tine însuți. Dacă nu trăiești acum viața pe care ți-o dorești este pentru că te-ai ascuns în spatele sutelor de ziduri pe care le-ai creat pentru a te proteja de oameni. GATA! Este cazul să faci un pas în față!

Structura cursului

Despre profesoara ta...

Ema Căpitănescu

Trainer și speaker

Ema Căpitănescu este un brand puternic în zona dezvoltării personale, cu certificări internaționale în Inteligență Emoțională, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Time Line Therapy, Business & Life Coaching și Hipnoterapie. Masterul în comunicare l-a urmat la Cambridge Online Business School, iar în cei 4 ani petrecuți la Serviciul de Ambulanță și-a descoperit dragostea pentru a ajută necondiționat oamenii. După cei 6 ani în corporație, a scalat către antreprenoriat, din care a făcut o pasiune. Pe parcursul cursului online, poți lua legătura oricând cu Ema dacă ai întrebări sau vrei să știi mai multe despre inteligența emoțională.

Bună, sunt Ema și sunt introvertită...

Cel puțin așa a început primul meu discurs în fața a peste 150 de oameni de acum 4 ani. Tremuram, îmi era frică să nu eșuez, aveam o stimă de sine scăzută, o căsnicie care nu mă împlinea, vicii care îmi făceau rău și prieteni falși.

Primul semnal de alarmă l-am avut când m-a luat ambulanța de la locul de muncă pentru că munceam până la extenuare și topeam două pachete de țigări pe zi. Am urmat un tratament deosebit de strict, eram frustrată pentru că aveam 12 kilograme peste, îmi era rău și nu știam de ce, voiam mai mult de la mine dar parcă pur și simplu... Nu puteam. Căram după mine un mare bagaj emoțional care îmi provoca insomnii, anxietate, nervi și, de la un punct, durere fizică pe care nu mi-a explicat-o niciun doctor. Aveam relații care nu mă împlineau, parcă trăiam ca să-i mulțumesc pe alții, uitasem cum să mă mulțumesc și pe mine.

Până într-o zi când am zis STOP!

Eu nu sunt așa! Eu aleg să fiu mai mult decât situația mea curentă!

Mă uitam în oglindă și am început să plâng. Vedeam un om nefericit, închis într-o colivie a propriilor gândiri limitative. Și am avut o secundă de revelație. Atât a fost necesar... o secundă în care să realizez că pot mai mult de atât dacă ma ambiționez! Așa că am ieșit chiar în acel moment în parc să alerg. Chiar atunci. Am alergat două minute pe ceas, apoi am obosit. Am continuat în fiecare zi să fac câte puțin pentru mine. Am renunțat definitiv la fumat, alcool, sedentarism, negativism și mai ales la gândurile care mă țineau pe loc. Mi-am dat seama că identitatea mea nu este cioplită în piatră și că este de datoria mea să mă construiesc așa cum vreau eu. E de datoria mea să mă fac fericită. A urmat apoi divorțul meu și demisia. Însă din durere am reușit să renasc, am devenit antreprenor și de atunci ajut oamenii oricât pot. Pentru că mi-am făcut o promisiune în acele momente de deznădejde absolută - nu voi lăsa pe nimeni să treacă prin ce am trecut eu. Sau cel puțin nu singur. Și iată-ma, 6 luni după, participând la maratoane, crescându-mi firma, organizând evenimente, dezvoltându-mă personal, iubind și primind iubire.

Metoda pe care am descoperit-o vindecându-mă pe mine

Vindecarea și creșterea nu au fost niciodată mai plăcute!

Am trecut prin foc, crede-mă, ce ți-am scris aici nu este nici 1%. Deși nu am nici 29 de ani, am experiența de viața a unui om de 50. Este un privilegiu dar a venit cu multă trudă și durere. Dar tu nu trebuie să treci prin ce am trecut eu! Am făcut acest curs pentru a-mi îndeplini misiunea de a ajuta oamenii. În acele momente de anxietate și teamă când credeam că am pierdut tot, am descoperit un proces care nu dă greș niciodată. Am fost surprinsă la început, mă gândeam că nu am inventat eu roata. Însă, după ce cursanții sau clienții mei din coaching au aplicat-o și au avut rezultate extraordinare, am început să prind curaj! Cursul de mai jos este în întregime despre acest proces. Te voi învăța să te cunoști și să te iubești, să gestionezi anxietatea și temerile, zilele în care n-ai chef de nimic, experiențele în care simți că totul se năruie, insomniile, nedreptatea și cum să îți redobândești puterea.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs:

 • Împlinirea de sine că în sfârșit ai făcut un lucru pentru tine

 • O metodă PRACTICĂ și SIMPLĂ de a îți găsi drumul în viață

 • Rămâi cu aceleași frustrări legate de fericire, relații, carieră și bani

 • Timp prețios irosit în procrastinare, în scenarii groaznice care te fac anxios și în faptul că stai pe loc în viața ta.

 • Bani irosiți pe multe lucruri de care nu ai nevoie și le cumperi doar ca să te simți bine pe moment, acoperind un gol mai profund

 • Sprijin de la o femeie care a trecut deja prin aceste provocări

Ce spun cursanții mei despre cursurile mele?

“Am învățat să mă înțeleg în primul rând pe mine și apoi pe cei din jur, să observ mai mult și să acord feedback atunci când mă deranjează ceva (să nu spun ce mă deranjează într-un mod urât). Am învățat că lucrurile mărețe se fac cu pași mici. Mulțumesc din suflet, Ema!❤💐”

Claudia Mitroi

“Am învățat cum să gestionăm relația cu clienții, cu prietenii, cu familia. Îți mulțumim, Ema, pentru aportul adus întregii echipe și că ne-ai ajutat să ne înțelegem reacțiile, mintea și să ne ghidăm către decizii optime care să ne pună în valoare adevăratul potențial. Recomand cu drag!”

Alina Potorac

“Ema este o creatoare minunată, o energie care vibrează în iubire, susținere, armonie, autenticitate și umor. Oamenii pe care îi atrage în spațiul ei sunt oameni deschiși, care se susțin reciproc, care se acceptă și cresc împreună. Multumesc, draga mea, pentru un nou început! Esti minunata!”

Andreea Iacob

“O prezență frumoasă, deschisă, cu multe de spus! O persoană activă care transmite emoții puternice!”

Daniela Burlacu

“Am plâns, am râs, am trecut prin toate stările, datorită ție! Ești minunată tu ca om și în tot ce faci! Te recomand cu toată încrederea!🤗❤”

Denisa Vlad

“Ema este cea mai tare! După cursul pe care l-am avut cu ea o să fiu alt om pe plan personal cât și profesional! Recomand cu drag!”

Daniela Dragne

“Are o prezență plăcută, emană mult profesionalism și confort emoțional. Cursurile sunt foarte bine structurate și ușor de înțeles.”

Valentina Cretu

“Ema este o persoană foarte dedicată și implicată în activitatea sa! Sunt foarte mândă că o cunosc! ”

Alina Vreju